Het eBook is een uitgave van en geschreven voor Rechtsethiek.nl

Het eBook (of artikelen uit het boek) is vrij te gebruiken, mits voorzien van de juiste bronvermelding: Redactie Rechtsethiek, Juridische beroepsethiek in de praktijk, Rechtsethiek.nl. Het is niet toegestaan om zonder instemming het boek commercieel te exploiteren. Zie verder deze pagina met copyright-informatie.

Voor de teksten die overgenomen zijn uit andere boeken, tijdschriften, kranten e.d. heeft de schrijver (waar mogelijk) toestemming gevraagd bij de diverse rechthebbenden en zijn deze onder bronvermelding overgenomen. Als u vindt dat een bijdrage desondanks ten onrechte is overgenomen, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen herstellen/wijzigen. Voor het overnemen van passages met inhoud van andere rechthebbenden wordt verzocht contact op te nemen met de desbetreffende copyrighthouder.

Kennis is er om te delen, kritisch te bestuderen en om ons leven te verrijken. Niet om te bezitten. Mag inspanning echter beloond worden? Als u dit boek gebruikt en/of waardeert, dan zou de schrijver het waarderen als u een bijdrage – bijvoorbeeld van het bedrag van een gewoon boek – overmaakt aan een goed doel. Bijvoorbeeld naar Lawyers for lawyers.

Hoewel dit boek met veel zorg is samengesteld, aanvaardt de schrijver noch de organisaties waaraan de schrijver verbonden is enige aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in of door domweg door toepassing van dit boek. Het is in eerste instantie ter inspiratie.

Voor vragen, aanvullingen, meer informatie/uitwerkingen en/of opmerkingen over of het opnemen van delen in andere uitgaven: contact via: www.rechtsethiek.nl (zie contact).