Argumentatie


Dit is een site over juridische beroepsethiek en de waarde(n)volle professionaliteit van juristen, incl. de daarbij behorende morele dilemma's. Het doel is om inzicht te geven in en te reflecteren op de beschrijvende en voorschrijvende ethiek en het kritisch vermogen van advocaten, rechters, officieren van justitie, wetgevingsjuristen, arbeidsjuristen, bedrijfsjuristen, etc. (meer lezen »)

Vacature HU: docent Ethiek in de Rechtspraktijk

7 september 2009

De Faculteit Maatschappij & Recht (FMR) is één van de zes faculteiten van Hogeschool Utrecht. Het Instituut van Recht is onderdeel van deze faculteit. Aan de FMR studeren ruim 7.000 studenten en er zijn 450 medewerkers werkzaam. Voor de opleiding HBO rechten deeltijd en de afstudeerrichting gerechtsdeurwaarders zoeken wij een docent Ethiek in de Rechtspraktijk.

De kandidaat die wij zoeken heeft een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht met specialisatie Rechtsfilosofie / Ethiek. Daarnaast dient de kandidaat te beschikken over didactische bekwaamheden en ervaring in het verzorgen van onderwijs.

Reageren voor 20-09-2009

[...]

- Vacature Hogeschool Utrecht
 

Deel deze pagina...